perjantai 28. syyskuuta 2012

Hää/ristiäiskakku

Tämä kakku meni jo jokin aika sitten entiselle luokkakaverilleni hää/ristiäisjuhlaan. Kakun päälle pääsi aiemmin tekemäni vauvakoriste. Kakun täytteenä oli muistaakseni mansikoita ja vadelmamoussea. Reunat Flora vispiä ja päällinen karkkimassaa.




maanantai 17. syyskuuta 2012

Minni&Mikki

Meidän pienimmän ukkelin 1v. synttärit lähestyy ja tällä kertaa suunnittelin tekeväni jotain Ankkalinna-aiheista kakkua. Ensimmäiset koristeet sain jo valmiiksi ja kakun päälle pääsee ainakin nää Minni ja Mikki Hiiri. :) Lisäksi teen jossain välissä ainakin Pluton ja ehkä myös Hessun.  

Koristeet on tehty marsipaanista ja vaahtokarkinmakuisesta massasta.






sunnuntai 16. syyskuuta 2012

Heppakakku

Jokin aika sitten sain tehdä eräälle pikku neidille synttärikakun ja heppakakku oli toiveissa. Täytteeksi kakkuun laitoin banskusiivuja ja vadelmamoussea. Idean heppakuvaan löysin googlen avulla, en vaan yhtään muista, mistä blogista kuva oli peräisin. :( Reunat kakussa on värjättyä Flora vispiä ja päällinen sekä koristeet vaahtokarkinmakuista massaa. Hepan piirsin vaahtismassalle mustalla elintarviketussilla.



maanantai 10. syyskuuta 2012

Moottoripyöräkoriste

Äitini työnantaja oli kysynyt josko voisin tehdä hänelle moottoripyörä-aiheisen koristeen kakun päälle laitettavaksi. Koristeen valmistin käsin sokerimassasta ja marsipaanista sokerimassalevyn päälle.