lauantai 25. toukokuuta 2013

Tissikakku

Raimon 30-vuotispäiville toivottiin vartalokakkua. :D Päällinen karkkimassasta. Rintsikoiden ja pikkareiden mustat osat on marsipaanista. Täytteenä kakussa on mansikoita ja kuningatarrahkaa.





lauantai 11. toukokuuta 2013

Oktonautit-kakku

Pääsin taas tekemään oktonautti-kakkua maidottomana. Täytteenä mansikkakreemiä ja banaania. Päällinen ja koristeet karkkimassaa.





Suklaakakku

Tämän kakkusen kera kävimme siskojeni kanssa kyläilemässä tätimme luona. Suklaakuorrutus kätkee sisällensä kuuden munan kaakaokakkupohjan ja suklaamoussea sekä banaanisiivuja ja kermavaahtoa. Ruusu ja lehdet on tehty karkkimassasta.





Juliuksen ristiäiskakku

Pienen Julius-pojan ristiäisiin toivottiin vaaleansinistä haikarakakkua rahkatäytteellä. Rakastuin jo aiemmin tähän Leipurittaren tekemään haikarakakkuun, joten sitä mukaillen lähdin tekemään tätä kakkua. (Ihana yhteensattuma muuten, että nimikin sattui olemaan sama! :D ) 

Alempi kakku on siis 8 munan sokerikakkupohja ja ylempi 3 munan. Täytteenä mansikkarahkaa. Päällinen ja koristeet karkkimassaa, ainoastaan vauva on marsipaanin ja karkkimassan sekoituksesta muotoiltu.