maanantai 30. heinäkuuta 2012

Angry Birds

Pääsin tekemään ensimmäistä kertaa Angry Birds kakkua. :D Ystäväni poika täytti 5 vuotta ja hänen toiveenaan oli vihaiset linnut. Koska oma poikani täytti samoihin aikoihin 3 vuotta, ajattelin tehdä myös hänellekin samantyylisen kakun. Eli tämä neliskanttinen kakku oli meijän Eerolle. Sisällä kakussa oli toisessa välissä tuosta meidän lähimetsästä poimittuja hilloja ja rahka-kermaseosta, ja koska niitä lakkoja ei sieltä mettästä niin paljoa löytynyt, että ois riittäny koko kakkuun, niin laitoin toiseen väliin sitten mansikoita ja rahkakermaa. :) Kakun kostutin Angry Birds limpparilla. Päällinen on vaahtismassaa, jonka alla voisokerikreemi. Koristeet sokerimassaa ja marsipaania. Nuo hökkelit kokosin suolatikuista ja lisäksi käytin valkosuklaatikkuja. Kakun reunoille laitoin suklaarusinoita "kiviksi."
Tämä kakku meni ystäväni pojalle ja sisällä kakussa oli tuoreita mansikoita ja vadelmamoussea. Päällinen tässäkin vaahtokarkinmakuista massaa ja koristeet marsipaania ja vaahtismassaa. Lisäksi koristeluun käytin Royal-suklaata sekä Suffeli Puffi-suklaata.

3 kommenttia:

  1. Vaude! Tosi hienot kakut ja varmasti herkullisia :) Royalista saakin näppärästi noita "telineitä" possuille, hyvä vinkki!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos :) Kyllä nuo hillat vaan on niin hyviä ja sopivat loistavasti täytekakun väliin! :D Harmi vaan, ettei niitä täältä Oulun seudulta kovin hyvin löydy. :(

      Poista