sunnuntai 12. elokuuta 2012

Nalle Puh ja Ihaa

Nallepuh aiheista kakkua toivottiin, muuten sain vapaat kädet. :) Mielestäni tästä kakusta jäi puuttumaan jotain.. Tuon liukurinkin tein ja lisäsin ihan viime tipassa, koska kakku oli jotenkin alastoman näkönen. Vaan ei sekään tainnu paljon tilannetta korjata. :) Noh, toivotaan, että sankari kuitenki tykkäs!

Koristeet kakkuun tein jo aiemmin ja ne ovat suurimmaksi osin vaahtokarkinmakuista massaa, ainoastaan mustat osat tein Sallisen mustasta marsipaanista (kiva että sitäki saa nykyään kaupan hyllystä, tai siis ei täältä meijän tuppukylästä, mutta tuolta isommista kaupoista. ;) Eipähän tarvi aina netistä tilata!) Päällinen on myös jälleen kerran kaulintamassaa. Pinnalle ripottelin syötävää kimalletta sekä lumihiutaleisiin töpöttelin valkoista ja sinistä kimalletomuväriä. Lumipallot on irtokarkkihyllystä löytyneitä toffeepalloja. Kakun sisältä löytyy banaanisiivuja ja mansikkarahkaa.
1 kommentti:

  1. Enpä ollut huomannutkaan, että sinulla on uusi blogi. =) Pitää linkittää tämä uusi osoite blogiini. Olet kyllä mestari näiden koristeiden teossa! Tuo ihaa on aivan yli söpö!

    VastaaPoista